Syksyn 2020 tasokursseillemme voi osallistua nyt myös kotoa käsin!

Kurssiohjelmat

Kurssiohjelmat

Kodareiden opetus perustuu 15 opetustunnin tasokursseihin, katso mitä tasokursseillamme tehdään.

Poika koodaa microbitillä leirillä

Lähiopetus

Lähikurssejamme järjestetään Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa, Hämeenlinnassa ja Jyväskylässä.

Eeva opettaa koodausta etänä

Verkko-opetus

Syksyn 2020 uutuutena tasokursseja myös verkossa! Opetusta tarjotaan suomen- ja englanninkielillä.

Koodausta Tampereen toimipisteellä

Kodareiden koodauskursseilla lapsille, nuorille ja aikuisille opetetaan ohjelmointia, pelisuunnittelua, tietotekniikkaa sekä algoritmista ajattelua hauskoilla harjoitteilla monipuolisissa aloittelijoille suunnitelluissa oppimisympäristöissä.

Pidämme yksilöllistä opetusta tärkeänä. Tästä syystä kaikilla kursseillamme on enimmillään viisitoista osallistujaa.

Syksyn tasokurssimme järjestetään hybridimallilla. Voit osallistua lähiopetukseen Tampereella, Helsingissä, Espoossa, Turussa, Jyväskylässä tai Hämeenlinnassa tai samaiselle kurssille kotoa käsin verkossa.

Syyskauden 2020 tasokurssit starttaavat  maanantaina 24.8.

Kodareiden opetus perustuu 15 opetustunnin tasokursseihin, joilta osallistuja voi kurssin käytyään siirtyä seuraavalle tasolle. Tasokursseillamme koodamme useissa eri oppimisympäristöissä.  Tällöin opetus on monipuolista ja nuortenkin lasten mielenkiinto pysyy hyvin yllä.

Syksyllä 2020 tarjolla on tason 1-4 kursseja sekä Kodarit 4 tason käyneille tarkoitettuja kodarit black belt -kursseja. Tasokurssit on jaettu myös ikähaarukoihin, jotta kurssikaverit olisivat omasta ikäluokasta. Ikäsuositukset ovat suuntaa antavia.

Tasokurssien sisältö on suunniteltu 8-14 -vuotiaille. Yli 15-vuotiaille ja aikuisille on tarjolla Kodarit-tasojen ohjelmista koostettu nuorten ja aikuisten Kodarit 1 -kurssi sekä Kodarit nuoret ja aikuiset jatkokurssi, jonka ohjelma vaihtuu kausittain.

Naisia koodauskurssilla
Tasokurssin hinta on 285 € (kesto 15 viikkoa eli aina yksi syys- tai kevätkausi). Laskun voi valita joko yhdessä tai kahdessa erässä.

Tasokurssien tarkempi sisältö löytyy Kurssiohjelmat-sivulta

Visuaalisesta ohjelmoinnista Black belt -kurssin isompaan koodausprojektiin ja kaikkea siltä väliltä!

Lue lisää

COVID-19 -tilanteen johdosta lähiopetuskursseillamme jatketaan kevään ja kesän aikana nostettua hygieniatasoa. Pesemme kädet ennen ja jälkeen tunnin ja tarjolla on käsidesiä. Koneet ja hiiret pyyhitään tuntien välissä desinfioivalla suihkeella. Lähiopetukseen ei myöskään saa osallistua, jos osallistujalla on minkäänlaisia flunssan oireita.

Tämän lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osallistua lähiopetukseen tarvittaessa myös kotoa käsin. Testasimme tälläistä hybridiopetusmallia elokuun Tampereen kesäleirillämme, jolle olemme yhdistäneet kuusi lähileiriläistä ja seitsemän verkkoleiriläistä. Leirille asentamamme hybridiopetuslaitteisto toimi hyvin, joten asennamme tämän mahdollisuuden ennen syyskauden alkua kaikkiin opetustiloihimme.

COVID-19 -tilanteen niin vaatiessa, kurssimme siirtyvät tarvittaessa välittömästi kokonaan verkko-opetukseksi. Tällaisissa tilanteissa laitamme kaikille osallistujille sekä vanhemmille sähköpostia sekä tekstiviestin etäopetukseen siirtymisestä.

Suvi koodin ääressä

Lisätietoja kursseistamme

Suvi Syrjäläinen
040 803 4625
kodarit@kodarit.fi