Helatorstaina 13.5.2021 ei tasokurssitunteja.

Kevätkauden 2021 viimeiset tasokurssikerrat.

Maanantain ryhmät: 17.5.2021, Tiistain ryhmät 11.5.2021, Keskiviikon ryhmät 12.5.2021, Torstain ryhmät 20.5.2021, Perjantain ryhmät 21.5.2021

Koodausta Tampereen toimipisteellä

Kodareiden koodauskursseilla lapsille, nuorille ja aikuisille opetetaan ohjelmointia, pelisuunnittelua, tietotekniikkaa sekä algoritmista ajattelua hauskoilla harjoitteilla monipuolisissa aloittelijoille suunnitelluissa oppimisympäristöissä.

Pidämme yksilöllistä opetusta tärkeänä. Tästä syystä kaikilla kursseillamme on enimmillään viisitoista osallistujaa.

Kevään 2021 tasokurssimme järjestetään hybridimallilla, eli sinun on mahdollisuus valita osallistutko koodaustunnillesi kotoa käsin vai tuletko lähiopetustunnille.

Voit osallistua lähiopetukseen Tampereella, Helsingissä, Espoossa, Turussa, Jyväskylässä tai Hämeenlinnassa.

Kaikille kursseillemme voi osallistua myös kotoa käsin verkossa. Kevään 2021 on myös muutama pelkästään verkossa toteutettava kurssi.

Kevätkauden 2021 tasokurssit starttaavat  maanantaina 25.1.2021

Ilmoittaudu ilmaiselle kokeilutunnille 4.-19.1.2021

Voit osallistua kokeilutunneillemme joko lähiopetuksena tai verkossa.

Ilmoittaudu
Lähi vai verkko-opetus?

Lähi vai verkko-opetus?

Sopiiko teille paremmin lähi- vai etäopetus?
Hybridikurssimme tarjoavat molemmat mahdollisuudet!

Kurssiohjelmat

Kurssiohjelmat

Kodareiden opetus perustuu 15 opetustunnin tasokursseihin, katso mitä tasokursseillamme tehdään.

Aikataulut

Aikataulut

Katso kevään 2021 lähi sekä verkko-opetuksemme aikataulut ja ilmoittaudu mukaan!

Kodareiden opetus perustuu 15 opetustunnin tasokursseihin, joilta osallistuja voi kurssin käytyään siirtyä seuraavalle tasolle. Tasokursseillamme koodamme useissa eri oppimisympäristöissä.  Tällöin opetus on monipuolista ja nuortenkin lasten mielenkiinto pysyy hyvin yllä.

Keväällä 2021 on tarjolla on tason 1-4 kursseja sekä Kodarit 4 tason käyneille tarkoitettuja kodarit black belt -kursseja. Tasokurssit on jaettu myös ikähaarukoihin, jotta kurssikaverit olisivat omasta ikäluokasta. Ikäsuositukset ovat suuntaa antavia.

Tasokurssien sisältö on suunniteltu 8-14 -vuotiaille. Yli 15-vuotiaille ja aikuisille on tarjolla Kodarit-tasojen ohjelmista koostettu nuorten ja aikuisten Kodarit 1 -kurssi sekä Kodarit nuoret ja aikuiset jatkokurssi, jonka ohjelma vaihtuu kausittain.

Naisia koodauskurssilla

Tasokurssien tarkempi sisältö löytyy Kurssiohjelmat-sivulta

Visuaalisesta ohjelmoinnista Black belt -kurssin isompaan koodausprojektiin ja kaikkea siltä väliltä!

Lue lisää
Tasokurssin hinta on 285 € (kesto 15 viikkoa eli aina yksi syys- tai kevätkausi). Laskun voi valita joko yhdessä tai kahdessa erässä.

COVID-19

COVID-19 -tilanteen johdosta lähiopetuskursseillamme jatketaan kevään ja kesän aikana nostettua hygieniatasoa. Pesemme kädet ennen ja jälkeen tunnin ja tarjolla on käsidesiä. Koneet ja hiiret pyyhitään tuntien välissä desinfioivalla suihkeella. Lähiopetukseen ei myöskään saa osallistua, jos osallistujalla on minkäänlaisia flunssan oireita.

Tämän lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osallistua lähiopetukseen tarvittaessa myös kotoa käsin. Testasimme tälläistä hybridiopetusmallia elokuun Tampereen kesäleirillämme, jolle olemme yhdistäneet kuusi lähileiriläistä ja seitsemän verkkoleiriläistä. Leirille asentamamme hybridiopetuslaitteisto toimi hyvin, joten asennamme tämän mahdollisuuden ennen syyskauden alkua kaikkiin opetustiloihimme.

COVID-19 -tilanteen niin vaatiessa, kurssimme siirtyvät tarvittaessa välittömästi kokonaan verkko-opetukseksi. Tällaisissa tilanteissa laitamme kaikille osallistujille sekä vanhemmille sähköpostia sekä tekstiviestin etäopetukseen siirtymisestä.

Suvi koodin ääressä

Lisätietoja kursseistamme

Suvi Syrjäläinen
040 803 4625
kodarit@kodarit.fi