Kodarit järjestää syyslomalla 15.-19.10.2018 yhteistyössä lasten tiedeopetusta tarjoavan Tiedekan kanssa peli-, koodaus- ja tiedeteemaisen leirin. Leiripaikkana toimii Kodareiden & Tiedekan yhteiset opetustilat Tampereen Kalevassa (Ilvestie 19, Tampere).

Leiri kestää 5 päivää ja on suunnattu 7-12-vuotiaille.

Leiripäivät alkavat klo 9:00 ja päättyvät klo 16:00. Opetusta järjestetään klo 10-15 välillä, joten kymmeneltäkin voi vasta tulla ja kolmelta jo lähteä.

Leiri sisältää kokonaisuudessaan 15h tiede- ja koodausopetusta. Ohjelma on suunnattu koodausta ja tiedeharrastusta aloittaville leiriläisille.

Leirin hinta on 230€

Jos viiden päivän leiri tuntuu liian pitkältä, leirille voi osallistua myös 1-5 päivänä. Tällöin leirin hinta on 50€/päivä. Koodausopetus perustuu jonkin verran aina edellisinä leiripäivinä opetetelluille asioille, joten tästä syystä suosittelen valitsemaan leiripäivät alkuleiristä. Voitte ilmoittautua leirille normaalisti ilmoittautumislomakkeen kautta ja ilmoittaa leiripäivät lisätietoja kohdassa.

Opetuksen lisäksi hengailemme, pelailemme sekä ulkoilemme joka päivä sään niin salliessa.

Leirille mahtuu 20 leiriläistä.

Leirin opettajina toimivat Suvi Syrjäläinen (koodaus) ja Soile Kutila (tiede).

 

Ohjelmakuvaus

Tällä leirillä koodamme aina puoli päivää ja tieteilemme toisen puolen. Koodausohjelmamme sisältää alkuun ohjelmoinnin alkeiden opettelua hauskoissa pelillisissä opetusympäristöissä, jonka jälkeen ohjailemme uusilla taidoillamme robotteja ja minitietokoneita. Tiedeopetuksessa tutkimme fysiikan ja kemian ilmiöitä. Teemme kokeita äänellä, valolla ja paineella. Kokeilemme kuplien kemiaa ja tutustumme kuivajäähän.

Leiripäivän ohjelma:

9:00-10:00  Vapaa-aikaa, eli mahdollisuus tulla hengailemaan ja pelailemaan leirikavereiden kanssa.

10:00-11:30 Ohjattuja koodaus/tiedeharjoituksia

11:30-13:30  Lounas + ulkojuttuja aina sään salliessa

13:30-15:00 Ohjattuja koodaus/tiedeharjoituksia

15:00-16:00 Välipala + vapaa-aikaa, eli mahdollisuus jäädä vielä hengailemaan ja pelailemaan.

Leiripäivän aikana tarjoilemme välipalatyyppistä syötävää (välipalakeksejä, muroja, jogurttia, hedelmiä, leipää, leivänpäällisiä, piirakoita, nakkeja, lihapullia, juomia yms) sekä lounaalle että välipalalle. Jos lapsesi tarvitsee/haluaa nauttia päivän aikana lämpimän ruoan, sellaisen voi ottaa evääksi ja lämmittää lounaalla.

Lasku leiristä lähetetään sähköpostitse viikkoa ennen leirin alkua ja tulee olla maksettuna ennen leirin aloitusta.

Kodareilla on leiriläisille kaikki leirillä tarvittavat koneet ja laitteet, joten omaa konetta ei tarvita.

Hinta ei sisällä tapaturmavakuutusta.

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot :

Ilmoittaudu leirille tästä

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin kuin viikkoa ennen leirin aloitusta, maksusta peritään 50 %. Leirin jo alettua peritään leirin koko hinta.

Lisätietoja leiristä antavat:

Suvi Syrjäläinen

kodarit@kodarit.fi

0408034625

 

Soile Kutila

tiedeka@tiedeka.fi

050 464 2160