Kodareiden Tampereen Kalevan toimipisteen talviloma täyttyy tieteestä, koodauksesta ja arkkitehtuurista.

Tampereen talvilomaviikolla 25.2.-1.3.2019 kokoonnutaan aamu- ja iltapäivisin pajoihin ja aiheita riittää. Koodauspajojen teema on avaruus! Voit tulla mukaan koko viikoksi tai lyhyemmäksi ajaksi. Kaikki pajat pidetään Tiedeka-keskuksella Kalevassa (Ilvestie 19, Tampere).

Talviloman pajoista löytyy ohjelmaa alakouluikäisille niin aamu- kuin iltapäivälle. Lisäksi alle kouluikäisille on joka päivä oma aamupäivän ohjelma, johon he voivat osallistua itsenäisesti tai tutun aikuisen kanssa. Aamupäivän paja kestää klo 9-11:30 ja iltapäivän paja klo 12:30-15. Osallistumismaksu on 25€/hlö/paja.  Kodareiden ja Tiedekan lisäksi pajoja tarjolla myös Arkkitehtikoulu Tiileltä sekä Kehittyvä Eurooppa Ry:ltä.

Alle kouluikäisille suunnattujen pajojen kuvaukset löydät täältä.

 

Kouluikäisille tarkoitettujen pajojen kuvaukset löydät täältä.

 

Robottiauton maailma -pajoihin mahtuu 6 osallistujaa per paja, muihin pajoihin 12 osallistujaa per paja. Tarjoamme kunkin pajan puolivälissä mehua ja keksejä. Mikäli lapsesi viettää koko päivän Tiedeka-keskuksella, kannattaa mukaan ottaa eväät. Synttärihuoneen astiat, jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja kahvikeitin ovat käytettävissä tapahtumien aikana.

Kaikki pajoissa tarvittavat tarvikkeet ja välineet löytyvät Tiedeka-keskukselta. Mukaan kannattaa kuitenkin ottaa omat tossut tai sisäkengät, sillä betonilattia voi tuntua jalan alla kylmältä. Talviloman pajat voi maksaa käteisellä paikan päällä tai laskulla tapahtuman jälkeen. Hinta ei sisällä tapaturmavakuutusta.

Ilmoittautumiset, peruutusehdot :

Ilmoittautuminen on sitova. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin kuin kahta päivää ennen pajan ajankohtaa, maksusta peritään 50 %. Pajan jo alettua peritään pajan koko hinta.

IILMOITTAUDU TALVILOMAN PAJOIHIN TÄSTÄ!

 

Lisätiedot:

Suvi Syrjäläinen

kodarit@kodarit.fi

0408034625

 

Soile Kutila

tiedeka@tiedeka.fi

050 464 2160